Landgoed Nederhoven
Nieuwstraat 65
6099 AA Beegden

Mw. J. van Basten
Batenburg - Dahmen
tel  +31 475573164
mob +31 655 394 382
 

e-mail

 

Ga naar de Facebookpagina van Landgoed Nederhoven  

 

Like onze website op jouw Facebookpagina!

 

 

Gastenboek

Indien u een bericht wenst achter te laten,
vul dan s.v.p. onderstaande velden in.

Uw reactie wordt zeer gewaardeerd!

12 juli 2015

Angelina en Cees

ridders op het stalen ros hebben genoten van de entourage, ontvangst en verblijf op UW Kasteel. En ons een beetje verdiept in de historie en van alles genoten.
26 juni 2015

Ron en Ineke

Wat een verrassing was het toen we de oprijlaan op fietsten, we gingen overnachten in een kasteel!
We sliepen onder de handbalken en hebben genoten van het verblijf , het heerlijke snoepontbijt en de gastvrijheid. Bedankt!
30 januari 2015

emile spaan/annemiek hoffman

"Wie sjoen us Limburg is" , bij Hans en Eugene geen liedje maar realiteit.
Laat dit plekje nog heel lang zo blijven.
Emile en Annemiek.
22 augustus 2014

Rogier Dahmen & Caroline Hülsenbeck en kinderen

Afgelopen 5 dagen zijn wij te gast geweest op Nederhoven met onze kinderen. Het was goed toeven, en ook een beetje thuiskomen met terugblik op vele jeugdherinneringen. Tante Hans en Oom Eugène bewonen het huis nu met veel plezier en aandacht voor het huis en de heerlijke tuin. Nederhoven biedt voor ieder wat wils: Schitterende natuur in de omgeving, water voor een boottocht op de Maas of zwemmen in de buurt. En wandelgebieden te over. Een trip naar Maastricht, Roermond of Duitsland is zo gemaakt. Eindeloos lezen of bladeren in boeken waar je anders nooit in zou kijken. Lieve Tante en Oom, en ook Pluk en Guusje: Heel veel dank en veel groeten van ons allemaal. We hopen spoedig weer eens aan te komen waaien. Heel veel succes met de voorbereidingen van het 4-eeuwenfeest en straks weer met de opening van het jachtseizoen! Rogier, Caroline, Jet & Ruth, Tycho en Hedwig.

01 maart 2014

E & M van Cruugten

Afgelopen woensdag op donderdag waren wij te gast op Nederhoven. We hebben geslapen in het voormalige koetshuis, een sfeervol antiek ingericht, ruim verblijf. Het is de locatie, maar vooral ook het oude huis wat veel indruk op ons heeft gemaakt. De ligging is ook prettig: er is in de omgeving veel te doen (natuur, dorpjes, stad). Zeker een gelegenheid om terug te komen!

26 maart 2010

Fam. Moerkerken

Drie heerlijke dagen gehad in het sfeervolle koetshuis. Zeer vriendelijke gastvrouw en gastheer. Lekker ontbijt, goede bedden. Een b&b adres om te onthouden!
09 maart 2010

Colijn, Mattijs en Eloy

In het zonnige maar koude weekend van 6 en 7 maart 2010 verbleven wij op het Landgoed Nederhoven. Een zeer prettig verblijf in een ongedwongen sfeer en op een hele mooie locatie. De kinderen vonden het geweldig. Een hele ervaring rijker.
06 april 2009

ada en herman Knegt

Geachte mevrouw van Basten Batenburg – Dahmen,Al 39 jaar wonend binnen Krimpen aan den IJssel, zijn wij april 2008 verhuisd naar een appartement in een nieuwe wijk waar alle straten en singels zijn vernoemd naar Nederlandse landgoederen. Ons appartementgebouw is gelegen aan het pad “Landgoed Nederhoven”. Uiteraard waren wij benieuwd waar het echte Landgoed Nederhoven ligt en hoe het er uitziet. Na een eerste oriëntatie op uw website hebben we het nu bezocht als uw Bed & Breakfast gasten.

Het centrale deel wordt, zoals de eerste impressie van de website aangaf, gevormd door een pittoreske combinatie van een robuust wit jachthuis met aanpalend een boerderij met stallen, het geheel omsloten door een aarden wal met hoge, oude bomen met daarbinnen een gracht. We hebben gelogeerd in de antieke entourage van de voor bewoning omgebouwde paardenstal; het ontbijt werd geserveerd in de voormalige keuken/eetkamer van het jachthuis zelf.

U, als onze gastvrouw, heeft ons veel verteld over de historie van het landgoed en ook over de omgeving, dat typische landschap aan de Maas met de grote concentratie aan Maasplassen, ontstaan uit de vroegere grindwinningen.

Het was voor ons een leuk verblijf en tevens een interessante excursie !Met hartelijke groet,Ada en Herman Knegt

Landgoed Nederhoven 6

2926 TJ Krimpen aan den IJssel
13 mei 2008

Johan en Joke

Met heimwee denken we nu al terug aan het afgelopen weekend op Nederhoven. We komen zeker terug! Als het weer in Nederland altijd zo is als nu, en de gastvrijheid zoals bij jullie, dan ging er nooit meer iemand naar het buitenland op vakantie.
Heel hartelijk dank!
Groeten Johan en Joke
Laurens en Arthur
07 mei 2008

Nicole van Thiel

Beste bewoners van Landgoed Nederhoven,

Via dit berichtje willen we jullie nogmaals bedanken voor de gastvrijheid die jullie geboden hebben; het heeft zowel op ons als de kinderen veel indruk gemaakt dat we in een kasteel overnacht hebben!
02 oktober 2007

Annemarie & Cees Kol

Gaan ook verhuizen naar Landgoed Nederhoven in Krimpen aan de IJssel en waren uiteraard ook benieuwd waar deze straatnaam vandaan kwam.
Op Uw website de informatie gevonden waar we naar op zoek waren en nog meer dan dat. Zullen in de (hopelijk nabije) toekomst zeker een keer Uw landgoed komen bekijken, maar dan wel na onze verhuizing uiteraard.
In ieder geval een prachtige website over een prachtig landgoed in een mooie streek!
Met vriendelijke groeten,
Annemarie & Cees Kol.
20 maart 2007

mevr. de Jonge-Goedegebuure

Geachte Mevrouw Van Basten Batenburg, Dit weekend kregen wij de naam van de straat, waar wij begin 2008 gaan wonen. De straat ligt in Krimpen aan den IJssel en heet Landgoed Nederhoven. We waren nieuwsgierig, waar dit zou liggen. En vonden de website. We hebben met plezier gekeken, het ziet er mooi uit en laat ons ook delen in een stukje geschiedenis. Als wij de kant van Landgoed Nederhoven opgaan, zullen wij zeker het landgoed van dichtbij komen bekijken. En we hopen dat de straat, waar wij gaan wonen de naam eer aan zal doen. Met een vriendelijke groet, B.J. de Jonge W.J. de Jonge - Goedegebuure
^ Naar boven