Landgoed Nederhoven
Nieuwstraat 65
6099 AA Beegden

Mw. J. van Basten
Batenburg - Dahmen
tel  +31 475573164
mob +31 655 394 382
 

e-mail

 

Ga naar de Facebookpagina van Landgoed Nederhoven  

 

Like onze website op jouw Facebookpagina!

 

Beste Gast,

 

Hieronder kunt u een vrijblijvende aanvraag doen voor een verblijf op Landgoed Nederhoven tijdens een door u gewenste periode. Als u het formulier ingevuld heeft, neem ik binnen 48 uur contact met u op om de beschikbaarheid en het juiste tarief door te spreken. Dit tarief is namelijk afhankelijk van de complete samenstelling van uw bezoek. Het bedrag dat bij kamer 1 staat is dus meer een indicatief bedrag. Voor kinderen tot 11 jaar geldt een half tarief.

 

 

Gewenste verblijfsperiode

Verblijfssamenstelling

Kamer 1 (voorbeeld)

€ 85,00 ( voor 2 volwassenen )
  • 1 - 8 personen
  • Balkon/terras
  • Internet
  • Eigen keuken
  • Eigen entree

Op de begane grond is het "woongedeelte", toilet en douche en waar een bedbank staat.
Een trap voert naar een kamer met een 2-persoons bed, een andere naar een vide met bedbank en een kamer met 4 1-persoons bedden.

Ja Nee
Ja Nee

Contact gegevens

In verband met de nieuwe Europese wetgeving op privacy (AVG) verklaar ik dat de door mij aangeleverde contactgegevens door Landgoed Nederhoven, conform hun privacyverklaring, tot nader bericht van mijn kant bewaard mogen worden.

Deze gegevens mogen uitsluitend door hen worden gebruikt voor communicatie met mij middels e-mail, telefoon of nieuwsbrief en nimmer ter beschikking worden gesteld aan anderen, tenzij ik daar toestemming voor geef.

Ja Nee


Klik hier als u de tekst niet kunt lezen
Velden met een * zijn verplicht
^ Naar boven